Wat is paintball?

 

Waarom ons?

 

Bekijk uw uitrusting

 

Speciale aanbiedingen

 

Laatste nieuws

 

 

 

Via de kaart

 

Via regio:

 

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord Brabant
- Noord Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid Holland

Paintball Jungle

 

Paintball Jungle biedt al meer dan 20 jaar paintball en andere buitensportactiviteiten aan in de regio Amsterdam. In het Westelijk Havengebied, zo’n 15 minuten van het centrum, beschikken wij over een 12,5 hectare grote locatie. Ons paintballpark bestaat uit 12 verschillende speelvelden. Elk speelveld beschikt over een eigen unieke inrichting en uitstraling. Onze bezoekers spelen in ‘ombat zones’ met aansprekende namen als ‘The Headhunters Village’, ‘Ghost Town’, ‘Boot Camp en ‘The Fortress’. Bunkers, bomen, huisjes, struiken, een groot fort en zelf een kerk met kerktoren zijn elementen die terug te vinden zijn op ons park.

Bij Paintball Jungle in Amsterdam heeft u een ruime keuze aan verschillende paintball arrangementen. Afhankelijk van uw wensen en budget kiest u een programma dat hierop aansluit en er is al een paintball programma vanaf € 27,50 p.p.

 

Zeer compleet paintball aanbod

 

Welk programma u ook kiest, bij Paintball Jungle Amsterdam krijgt u altijd:

 

- onbeperkte speeltijd, u mag zo lang spelen als u zelf wilt;

- exclusief gebruik van de speelvelden, u wordt dus nooit samengevoegd met andere groepen;

- een complete uitrusting bestaande uit een camouflage overall, een ‘full-face’ gezichtsbeschermer en een semi-automatisch paintballwapen;

- toegang tot 12 verschillende speelvelden;

- diverse missies en opdrachten;

- gekwalificeerde begeleiding.

 

Paintball Special OperationsUnieke teambuildingsvariant

 

Naast onze basisarrangementen kunt u bij ons ook terecht voor de unieke ‘Paintball Special Operations’. Deze spectaculaire teambuildingsvariant biedt u de overtreffende trap van paintball. Verdeeld in diverse teams speelt u een scenario dat bestaat uit verschillende missies en opdrachten. De uitkomsten hiervan staan in direct verband met het verloop van het spel. Om deze missies tot een goed einde te brengen worden onderling vertrouwen, communicatie, strategisch denken en kameraadschap tot het uiterste getest.
Bovendien maakt u als deelnemer van een Special Ops team gebruik van een extra uitgebreide paintballuitrusting, bestaande uit onder andere teamgebonden tenues, speciale maskers, diverse paintballwapens en communicatiekits!

 

Combineer uw bezoek voor een compleet dagje uit!

 

Paintball Jungle Amsterdam biedt naast paintballarrangementen ook diverse andere buitensportactiviteiten. Zo organiseren wij op de paintball speelvelden ook Operation: Laserstorm: een uniek lasergames programma in de buitenlucht. Maar u kunt bij ons ook terecht voor de sensationele Redneck Games, een ludiek teambuildingsprogramma in boerenstijl!
Naast deze activiteiten kunt u een bezoek aan Paintball Jungle ook combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of barbecuebuffet.

 

Kortom, voldoende mogelijkheden voor een sportief dagje uit aan de rand van Amsterdam!

 

 


 

Paintball Jungle logo

Paintball Jungle Amsterdam

Wethouder van Essenweg (geen nummer)

1046 AV Amsterdam

 

Tel: 020 - 613 11 29

Fax: 020 - 613 32 27

 

Web: www.paintballjungle.nl

Email: info@paintballjungle.nl