Wat is paintball?

 

Waarom ons?

 

Bekijk uw uitrusting

 

Speciale aanbiedingen

 

Laatste nieuws

 

 

 

Via de kaart

 

Via regio:

 

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord Brabant
- Noord Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid Holland

Over Paintball TOP Locaties

 

Wanneer u een uitje wilt plannen dan is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk informatie in te winnen over de activiteit, de plaats waar u dit wilt doen en de faciliteiten die door de verschillende aanbieders worden geboden. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuildingsevenement, een familiedag of een vrijgezellenfeestje.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare paintball locatie dan bent u bij paintball TOP locaties hiervoor aan het juiste adres! Wij brengen u in contact met alleen de beste paintball aanbieders van Nederland die voldoen aan de door ons gestelde strenge eisen.

 

Predikaat TOP Locatie

 

keurmerkNiet zo maar iedere paintball locatie krijgt de kans om zich via onze website te presenteren. Wij willen onze bezoekers de best mogelijke paintball ervaring bieden. Alleen dan beleeft u dit paintballersspectaculaire spel op de manier zoals het hoort: vol spanning en sensatie, maar zonder vervelende bijverschijnselen als pijnlijke balletjes, slechte uitrustingen en ongekwalificeerde begeleiding.
Bovendien geloven wij dat een tevreden klant weer eens terug komt en wij zijn er dan ook van overtuigd dat u ons, na een succesvol uitje bij een paintball TOP locatie, nog eens bezoekt voor een nieuw evenement!


Wat kunt u verwachten?

 

 

Zoals gezegd moet een paintball TOP locatie aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Wanneer u voor een paintball aanbieder kiest via onze website krijgt u:

 

   - spectaculaire speelomgevingen, voorzien van veiligheidsnetten;

   - professionele, goed onderhouden uitrustingen;

   - schone overalls en maskers;

   - gekwalificeerde begeleiders;

   - schone sanitaire voorzieningen;

   - diverse cateringmogelijkheden.

 

Naast deze punten beschikken onze locaties over tal van extra unieke eigenschappen als diverse gethematiseerde speelvelden, speciale paintball arrangementen, diverse andere buitensport activiteiten en nog veel meer. Kijk voor meer specifieke informatie op de verschillende bedrijfspresentaties.

 

Klik HIER voor een compleet overzicht van onze paintball TOP locaties.