Wat is paintball?

 

Waarom ons?

 

Bekijk uw uitrusting

 

Speciale aanbiedingen

 

Laatste nieuws

 

 

 

Via de kaart

 

Via regio:

 

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord Brabant
- Noord Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid Holland

Over Paintball TOP Locaties

 

Paintball TOP Locaties.nl verzameld de beste paintball locaties van Nederland en Belgie en geeft die bedrijven de mogelijkheid om zich via onze website te presenteren. Wij geven u dus ook niet een overzicht van alle beschikbare paintball locaties, maar alleen locaties die wij het predikaat 'TOP Locatie' waardig achten.

 

Zo hebben allle paintball locaties die zich op onze website presenteren veiligheid hoog in het vaandel staan. Zij maken gebruik

van goedgekeurde materialen, hebben een duidelijk afgebakende veiligheidszone en de speelvelden zijn voorzien van een hoge kwaliteit veiligheidsnetting die speciaal voor paintball is ontwikkeld. Keurmerk Paintball Top Locatie

 

Om u een zo groot mogelijke spelbeleving te bieden beschikken al onze locaties over spectaculaire speelvelden en wordt u begeleid door gekwalificeerd personeel. Uw uitrusting bestaat onder andere over schone pakken, goedwerkend materiaal, schone maskers die voorzien zijn van een 'anti-fog' behandeling tegen het beslaan en beschikken de Top Locaties over optinele extra bescherming als bijvoorbeeld een bodyprotector. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een top kwaliteit paintball. De schiet zuiverder en komt minder hard aan.

 

Naast deze standaard kwaliteitspunten heeft iedere locatie ook zijn eigen unieke eigenschappen, als uitgebreide cateringmogelijkheden, speciale teambuildingarrangementen of verschillende andere buitensportactiviteiten. Blader daarom door de verschillende bedrijfspresentaties voor een compleet beeld!