Wat is paintball?

 

Waarom ons?

 

Bekijk uw uitrusting

 

Speciale aanbiedingen

 

Laatste nieuws

 

 

 

Via de kaart

 

Via regio:

 

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord Brabant
- Noord Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid Holland

Paintball Maastricht/ Dagstrand Oost-Maarland

 

In ons recreatie park is het altijd gezellig, en met paintballen als een van onze vele activiteiten is het nu nog gezelliger. Gelegen in de omgeving van Maastricht.

 

Een deel van ons groot terrein hebben wij omgetoverd tot 4 spannende paintballvelden, waar men zeer spannende Paintball games kunt spelen met groepen tot 150 man, gezamenlijk of apart!

 

Omdat wij altijd de nieuwste paintballwapens hebben, kunt u altijd op uw Paintballwapen vertrouwen. En omdat u waarschijnlijk niet helemaal vies thuis wil komen, krijgt u bij ons een camouflagepak en een fullface-masker om ook gelijk u gezicht te beschermen van verfballetjes. U krijgt  een uitleg over de regels van het spel door een van onze deskundige instructeurs, en voor u het weet kunt u beginnen met de actie!

 

Als u nog kiest om naast het paintballen, andere activiteiten te doen kunnen we een op maat gemaakt arrangement regelen. Echter, als u voor die dag klaar bent met uw activiteiten, kunt u gebruik maken van onze verschillende eet- en drinkmogelijkheden, of kunt u in een van onze bars lekker genieten van onze lunch en diners.

 

Voor verdere vragen of informatie kunt u ons contacteren, of bezoekt u onze website.

 


 

logo Dagstrand Oost Maarland

Dagstrand Oost-Maarland
Paintball Maastricht

Oosterweg 5
6245 LC Oost-Maarland


Tel. algemeen: +31 43 409 44 41
Tel. reserveringen: +31 43 409 36 71


Fax: +31 43 4091874

Mail: info@dagstrand.nl
Web: www.dagstrand.nl