Wat is paintball?

 

Waarom ons?

 

Bekijk uw uitrusting

 

Speciale aanbiedingen

 

Laatste nieuws

 

 

 

Via de kaart

 

Via regio:

 

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord Brabant
- Noord Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid Holland

Paintball One

 

Hou je van actie, spanning en avontuur? Dan is paintball echt iets voor jou.

Paintball is de ideale activiteit voor een spannende uitstap, als teambuilding, als onderdeel van een evenement ... of voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Waarom kiezen voor Paintball One? Omdat wij kwaliteit en service bieden. Wij spelen met de nieuwste materialen en ook tussen het spelen door zetten wij de puntjes op de spreekwoordelijke i. Op dit moment heeft Paintball One de beschikking over 5 speelterreinen.

Op alle terreinen zijn er diverse catering mogelijkheden en bieden wij ook andere activiteiten aan. Onze thuislocatie is Het Lingebos in Vuren, hier bieden wij diverse arrangementen aan.

Het team van Paintball One is er van overtuigd voor elke groep een gezellig en professioneel paintball arrangement te kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een familiereünie, vrijgezellenfeest, personeels- of verenigingsuitje, je kunt er van uitgaan dat het een geslaagde, kleurrijke dag wordt.

Op onze website, www.paintball-one.nl, kun je zien op welke velden wij momenteel paintball organiseren. Op alle terreinen hebben wij diverse catering mogelijkheden en kunnen wij ook andere activiteiten organiseren. Voor een overzicht hiervan kun je eens kijken op www.one-events.nl.

Wij hopen je snel als klant te mogen verwelkomen op één van onze velden.

Paintball One is door justitie en politie Gelderland Zuid officieel erkend als paintball organisator.

 

Actie september

 


 

Logo Paintball One

One Events

Drostlaan 20
4147 GB Asperen


Tel.: 0345 - 633819
Fax: 0345 - 633439


E-mail: info@one-events.nl
Web: http://www.paintball-one.nl